X

Aluminium iPhone Case 0.3 mm

Luxe ultradunne Aluminium iPhone Case

In mijn zoektocht naar mooie iPhone cases ben ik deze mooie ultradunne (0.3mm) iphone case tegen gekomen. Persoonlijk vind ik het zonde om een ‘billig’ hoesje om zo’n mooie iPhone 5 te doen. Aan de andere kant is de krasgevoelige achterkant van de 5 ook een beetje jammer.

Ik denk dat met deze case de mooie luxe uitstraling van de iPhone 5 behouden blijft. Het toestel oogt niet lomp zoals met de goedkopere cases en daarnaast geeft het je iPhone toch een persoonlijk tintje. 

De case is gemaakt van lichtgewicht geborsteld aluminium en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat opvalt als je naar de case kijkt is dat hij de ‘hoekjes’ aan de voorkant niet afdekt. Deze case moet je dan ook niet kopen omdat je je telefoon regelmatig laat vallen.. koop dat een dikke rubberen case die een flink stootje kan hebben. Deze case is echt bedoelt om de achterkant te beschermen, en exclusieve persoonlijke uitstraling aan je iPhone te geven.

Ik heb inmiddels enkele van deze cases besteld in de kleuren zwart, zilver, rood, geel, bruin en paars. Zie enkele voorbeelden onderstaand.

 

 iPhone producten in RamonsGadgets Shop

 

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post