X
    Categories: Artikels

Een spel spelen op je tablet – de beste tablet games

Een overzicht van de beste games voor een tablet

Nu de tablets populairder worden, zien we ook een serieuze toename van het aantal games op de markt. De meeste games kunnen op de verschillende besturingssystemen gespeeld worden: Apple’s iOS (iPad bv.), Android (Samsung Galaxy bv.) of Windows 7-8 (Lenovo bv.).

Hier is een klein overzicht van de betere games.

Manuganu (Gratis)Manuganu is een actie game waarin je vooral moet lopen, springen, aan touwen zwieren en rotsen moet ontwijken. Met het 3D-zijaanzicht is alles overzichtelijk en kan je probleemloos aan touwen slingeren en vlammen en hamers ontwijken. Er zit nog een leuke functie in, namelijk de “Halt Feature”. Maar die zal je zelf moeten ontdekken!

Temple Run 2 (Gratis) – Ik denk niet dat deze game een introductie nodig heeft. Vrijwel alle android-gamers zullen dit spel al hebben gespeeld en indien niet, zeker downloaden! In deze game moet je op een zo snel mogelijk manier een parcours aflopen en ondertussen het nodige goud verzamelen. Je komt natuurlijk veel obstakels tegen onderweg.

.

100 Rooms (Gratis)- 100 Rooms is een puzzelgame waarbij je steeds in een nieuwe kamer terecht komt. Wanneer je in een kamer terecht komt, moet je aan de hand van de spullen die in de kamer liggen proberen door te gaan naar de volgende kamer. In het begin vrij simpel maar na enkele kamers zal je toch een paar keer aan je hoofd moeten krabben.

.

Subway Surfers (Gratis)Subway Surfers is een zeer plezierig spel met genoeg actie waarbij je de sporen van een metro moet volgen. Je kan verschillende items gebruiken en je zult natuurlijk treinen en andere obstakels moeten ontwijken. En ondertussen natuurlijk genoeg goud verzamelen!

.

Arcane Legends (Gratis)- Arcane Legends is een zeer cool 3D online adventure multiplayer role playing Game. Voor mensen die deze term niet kennen, u begint met het bouwen van een character en deze moet u levelen door quests te volbrengen. U kan natuurlijk ook items vinden, upgraden, vijanden uitschakelen, … Het is kortom één groot avontuur in een virtuele wereld die u zal moeten verkennen.

.

Spelltower (€1,51)- Dit is een spel voor de scrabble-fans onder ons. Je krijgt een plattegrond van letters voorgeschoteld en met deze letters moet je woorden vormen. Hoe langer het woord, hoe meer punten je krijgt. Je kan dit ook met je vrienden spelen dankzij de multiplayer optie. Het spel is mooi afgewerkt en de controls werken goed.

.

Game Dev Story (€1,88) – Game Dev Story is een business simulatie waarbij je uw eigen bedrijf moet laten groeien. Zoals de titel suggereert ben je eigenaar van een games ontwikkelaar en moet je met de juiste strategie zoveel mogelijk winst maken. Je kan mensen aannemen of ontslagen, je kan de prijs van je games veranderen, je kan nieuwe games ontwikkelen en nog veel meer! Één van de betere business simulaties!

.

Zen Pinball HD (Gratis)Zen Pinball HD van Zen studios is momenteel toch wel het beste pinball spel op de markt. Prachtige tafels, goede controls en meerdere view-opties.

.

.

Dit is al een klein overzicht van de betere games voor tablets. Speur de app-stores af en je zult er nog veel meer vinden. Heb je tips, of ervaring met (online) multiplayer games voor tablets? laat een bericht achter en deel je ervaring!

Vincent Vandenberg (Student):
Related Post