X
    Categories: Artikels

Hoes voor Aldi Tablet – MD60658

Medion Tablet 10.1 MD60658 te koop bij Aldi

Ondanks één mindere ervaring met medion ben ik toch fan van Medion. Ondanks dat mijn 1e medion pc nog prima functioneerde was het naar zo’n 8 jaar tijd voor een nieuwe die vooral sneller met meer geheugen moest hebben. Ook dat is weer een mooie aanbieding van de Aldi geworden en hier werk ik inmiddels ook weer een jaar of 2 mee. Verder heb ik 2 medion laptops, een kleine hybride die makkelijk is mee te nemen en een wat grotere voor als ik wat langer ergens op locatie moet werken. Hoewel ik wat kwaliteits issues met de hybride tablet heb gehad ben ik nog steeds tevreden over medion als merk, en ook hun service is over het algemeen goed en de 3 jaar garantie die aldi biedt is natuurlijk ook prettig bij onverhoopte problemen.

Hoewel ik zelf geen medion tablet hebt heeft mijn vader er wel één. Hij is hier ook erg tevreden over, nadeel is dat voor medion tablets vrijwel geen op maat gemaakte hoesjes zijn maar dat hoeft niet echt een probleem te zijn als je een goede universele hoes hebt. In de RamonsGadgets webshop zijn verschillende goede 10.1 hoezen verkrijgbaar en indien gewenst wordt er netjes een lensopening aangebracht.

Hoes voor Medion 10.1 tablet – type MD60658

RamonsGadgets biedt sleeve of een zogenaamde folio case. Beide zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Een sleeve is een eenvoudige hoes waar je de tablet in schuift en er uit haalt om deze te gebruiken. Een folio case is een hoes die je kunt open slaan om de tablet te gebruiken. De hoes kan tevens dienen als steun zodat je eenvoudig een filmpje kunt kijken.

De luxe variant van de folio case heeft verschillende opbergvakjes voor visitekaartjes en wat papieren.

Voor folio cases is het mogelijk om een op maat gemaakte lensopening te maken. Hoewel ook mogelijk voor de luxe variant zou ik die niet doen. De luxe variant wordt meestal zakelijk gebruikt en wordt de camera minder vaak gebruikt maar omdat het materiaal uit meerdere laagjes bestaat oogt het ook minder mooi en het is voor die luxe gewoon zonde.

Hoesjes voor Medion Tablet

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post