X

iPhone 6s en iPhone 6s Plus per 9 oktober ook in Nederland te koop

Per 9 oktober zal de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ook in Nederland te verkrijgen, zo laat Apple laten weten op hun website.

Inmiddels zijn er meer dan 13 miljoen nieuwe iPhones verkocht, een nieuw record en dat pas na 3 dagen na de start van de verkoop. Op 9 oktober zal de nieuwe iPhone, de 6s en de 6s Plus, in nog 40 landen waaronder Nederland verkocht gaan worden. Tegen het eind van dit jaar verwachten Apple dat de telefoon in 130 landen beschikbaar is.

“Sales for iPhone 6s and iPhone 6s Plus have been phenomenal, blowing past any previous first weekend sales results in Apple’s history, Customers’ feedback is incredible and they are loving 3D Touch and Live Photos, and we can’t wait to bring iPhone 6s and iPhone 6s Plus to customers in even more countries on October 9.”  Aldus Tim Cook, Apple’s CEO.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus voegt een krachtige nieuwe dimensie toe aan de iPhone’s revolutionaire Multi-Touch-interface ™ met 3D Touch. 3D Touch registreert hoe hard je op het scherm drukt zodat je essentiële dingen sneller en eenvoudig kunt doen. De nieuwe iPhones introduceert Live Foto’s. Stilstaande beelden komen tot leven doordat er ook 0.5s voor en na de foto wordt vastgelegd, althans dat is de default instelling. De Live Foto’s, 3D Touch, 12-megapixel iSight-camera en 5-megapixel FaceTime HD-camera met Retina® flitser, voorzien van de door Apple ontworpen A9 processor, de meest geavanceerde chip in een smartphone ooit, betere prestaties en een langere batterijduur. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn gemaakt met het sterkste glas en beschermd door 7000-serie aluminium, dezelfde legering die wordt gebruikt in de lucht- en ruimtevaart. Dit aluminium heeft een prachtige metallic afwerking en is nu ook in rose goud beschikbaar.

iOS 9, ’s werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem, maakt je Smartphone nog slimmer met daarbij proactieve ondersteuning, krachtige zoekfunctie en verbeterde Siri functies, dit alles terwijl de privacy van gebruikers gewaarborgd wordt. De ingebouwde Apps worden krachtiger door een redesign van de Notes App en er is meer gedetailleerde verkeersinformatie beschikbaar in  Maps. De geheel nieuwe News App zorgt voor de beste leeservaring op een mobiel apparaat. De basis van iOS is nog beter geworden, de software-updates nemen  minder ruimte in beslag en uiteraard zijn ook (extra) beveiligingsfuncties in iOS 9 geïntegreerd om je apparaten nog beter te beschermen.

De iPhone 6s is verkrijgbaar vanaf +/- €40 per maand

Aldus het bericht van Apple zelf. Dit is geen review / beoordeling door RamonsGadgets!

Keynote van de iPhone 6s / 6s Plus


iPhone 6s (Plus) + Abonnement vergelijker

Let op: De Gemiddelde prijs is als volgt berekend:( (Maandelijkse abonnementskosten x looptijd) + (toestel kosten) + (eventuele overige kosten) ) / looptijd. Zo heb je inzicht in wat het abonnement + toestel per maand kost over de looptijd van de gekozen contract periode (kosten buiten bundel etc zijn uiteraard niet meegenomen). De abonnementskosten zijn de kosten die je maandelijks betaald. Lees ook altijd goed de voorwaarden van de uiteindelijke webshop.

[daisycon_telecom mediaid=”244650″ maxmob=”0″ amount=”10″ minmin=”100″ minint=”100″ duration=”0″ providers=”0″ subid=”” mobiles=”5100,5098,5099,5103,5101,5102″]

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post