X

Je Android telefoon sneller maken met slechts enkele kliks!

Wat mij betreft is er voor de meesten niets mis met het kopen van een goedkope Android telefoon. Voor het ‘huis, tuin en keuken’ gebruik voldoet zo’n telefoon meestal prima.

Maar goed, soms is het toch leuk als je net even wat snellere respons van een goedkope (meestal wat langzamere) telefoon krijgt. Onderstaand lees je hoe je dit eenvoudig, binnen 1 minuut realiseren.

Stappen om je telefoon sneller te maken:

  1. Ga naar instellingen en controleer of optie ‘opties voor ontwikkelaars’ in het menu staat. Zo ja, ga naar stap 3. Zo nee ga naar stap 2.
  2. a. Ga onder instellingen naar ‘Over de telefoon’ en klik hier op.
    b. Klik vervolgens enkele keren op het item ‘build-nummer’. Na iets van 5x komt de melding dat je nu ontwikkelaar bent :)
  3. Ga onder instellingen naar ‘Opties voor ontwikkelaars’, indien deze nog niet op ‘aan’ staat, schakel deze opties aan.
  4. Zoek vervolgens de opties: Vensteranimatieschaal, overgangsanimatieschaal en duur van animatieschaal. Standaard staan deze op 1. Zet deze 3 opties op 0,5x en klaar ben je.

Om een goed idee te krijgen van waar je nu iets hebt aangepast is het ook leuk om eens de waardes op 10x te zetten.. just for the fun of it :)

Veel plezier met je sneller aanvoelende telefoon.

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post