X

Wolfgang AT-AS45D1 vanaf 3 mei weer verkrijgbaar

Goedkope Aldi Smartphone Wolfgang AT-AS45D1 weer te koop

3 mei ligt het ‘oude’ Wolfgang model AT-AS45D1 weer in de schappen van de Aldi. Het betreft een model met een 4.5″ scherm, 5MP hoofd camera en een 0.3MP font camera. De nieuwe Wolfgang modellen beschikken inmiddels over een quadcore processor, maar de AT-AS45D1 heeft nog een Duo Core processor. Het werkgeheugen is 1 GB en er is een mogelijkheid voor een MicroSD te plaatsen.  Ik ben van mening dat deze telefoon voor de gemiddelde gebruiker een mooi toestel is, hoewel duocore wat langzamer is dan een quadcore heeft de AT-AS45D1 wel 1 GB wat toch ook erg welkom is, daarnaast is dit model met een een prijs van €129 erg goed geprijsd. Eerdere verkoop prijs was €149.

Pluspunten:

  • 4.5 inch is een mooie praktische schermgrootte
  • In tegenstelling tot bijvoorbeeld de AT-AS50SE kan een MicroSD geplaatst worden
  • 1 GB werkgeheugen. De duurdere en snellere AT-AS50Q moet het met 500 MB minder stellen!
  • Nette resolutie van 960×540
  • Android 4.2
  • Zéér aantrekelijke prijs (€129)
  • Dualsim zoals alle Wolfgang Modellen

Minpunten:

  • Zéér magere front camera (0.3 MP)
  • DuoCore processor is voor zware games wat aan de magere kant

Hoesjes, cases en Screenprotectors

Wolfgang is een kleine speler waardoor voor deze telefoons vaak lastig is om leuke hoesjes of screenprotectors te vinden echter voor dit model zijn inmiddels vele leuke hoesjes zoals flipcases, silicoe cases en hardcases beschikbaar, hierdoor kun je deze telefoon toch een eigen ’touch’ geven en beschermen tegen invloeden van buiten af. Aldi geeft 2 jaar garantie op dit toestel, zou zonde zijn als het toestel binnen de kortste keren beschadigd is. RamonsGadgets biedt het grootste assortiment Wolfgang AT-AS45D1 hoesjes en accessoires!

Conclusie

De gemiddelde gebruiker zal prima uit de voeten kunnen met deze telefoon. Hij is voor alle hedendaagse dingen te gebruiken, alleen zware (grafische) games zijn niet aan te bevelen, maar populaire games als Crazy Birds en Candy Crush  zijn geen enkel probleem. Voor €129 heb je een mooi formaat toestel waar voldoende accessoires voor te verkrijgen zijn. Aldi geeft 2 jaar garantie dus voorlopig kun je dan even vooruit.

Enkele voorbeelden van beschikbare hoesjes:

Klik hier een overzicht van alle hoesjes voor de Wolfgang AT-AS45D1

Klik hier voor een overzicht van de alle voor de AT-AS45D1 geschikte accessoires

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post