X

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden na ontvangst van je bestelling?

Geen probleem. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Mocht je binnen 14 dagen na ontvangst besluiten het product toch niet in gebruik te willen nemen of toch liever een ander product wilt, neem contact op via de contact pagina of reageer op de bestelbevestiging, en laat weten dat je het product terug wilt sturen.

Na melden dat je een product retour wilt sturen, stuur je eenvoudig het product naar het aangegeven adres retour. Retour zend kosten zijn voor eigen rekening.

Omruilen / Retour

In geval van retour zullen de volledige kosten die betaald zijn teruggestort worden. Hiervoor geldt wel dat het product in originele en onbeschadigde toestand retour ontvangen dient te worden. Indien mogelijk en van toepassing in originele en onbeschadigde verpakking.

Belangrijk is bij het retour zenden een korte notitie toe te voegen met minimaal het bestelnummer. Indien van toepassing graag ook vermelden of het retour of ruilen betreft. In geval van ruilen ook eventueel het nummer van de nieuw geplaatste bestelling opnemen.

Uitzonderingen

Indien een product met gebruikssporen of beschadigd retour ontvangen wordt, kan na overleg alsnog overgegaan worden tot (deel) vergoeding van het aankoopbedrag.

Sommige producten zoals in-ear headsets kunnen vanwege de hygiëne niet geretourneerd worden. Heb je twijfels over een product, neem dan gerust contact op.

Vragen

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn over bovenstaande, neem gerust contact met me op.