X

Archos 35b Titanium

Archos 35b Titanium – Kleine Dual Sim smartphone van Kruidvat

Sinds 20 januari is de Archos 35 Titanium smartphone verkrijgbaar bij Kruidvat voor slechts €54,23. Eerder schreef ik reeds over de Archos 45 Neon en na een hands-on test was ik erg enthousiast over deze telefoon. Geldt dat voor deze Archos 35b Titanium ook?

Specificaties Archos 35b Titanium van Kruidvat

Zoals de eerder besproken Archos Smartphone heeft ook de 35b dual sim. Iets waar ik sinds het gebruik van mijn eerste wolfgang telefoon erg enthousiast over ben. Naast dual sim heeft hij ook een dual core (1Ghz) processor wat op zich niet veel is, maar gezien het budget wel acceptabel is. De 35 staat voor de scherm grootte 3.5 inch, wat gezien de laatste ontwikkelingen klein is. Maar dit is ook het formaat waar iPhone de smartphone markt mee op z’n kop heeft gezet en wat volgens Steve Job het ideale formaat was om met één hand te bedienen!

De Archos 35b heeft geen camera aan de voorkant, wat op zich jammer is. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 2Mp en geen flitser. Ook dit is niet bijzonder veel maar om eens een enkele keer een snapshot te maken voldoet dit.

Het geheugen is met 512mb gelijk aan de Archos 45 Neon , maar dit is ook wel het minimum wil je enkele apps kunnen installeren en is voor deze telefoon dan ook voldoende (bij de Neon had ik liever iets meer gezien)

De Android versie is 4.4, en ook zaken als Bluetooth en GPS zijn aanwezig.

Werden bij de Archos 45 Neon nog 3 hoesjes / covers meegeleverd, dat is bij de Archos 35b Titanium niet het geval

Afmetingen: 113x62x12,5mm

Doelgroep Archos 35b Titanium

De doelgroep voor deze telefoon zijn mensen die nog vast houden aan hun oude ‘candybar’ telefoon met fysieke toetsen. Dit is een no nonsense model waar je geen wonder van moet verwachten, maar dit is wel een telefoon die ik voor mijn moeder zou aanschaffen die nu niet meer doet dan (sporadisch) bellen. Hoewel ik denk dat dual sim een prima functie is, vermoed ik dat de doelgroep hier verder geen behoefte aan heeft. Iemand dit 2 nummers heeft, zal wat ervarener zijn in het smartphone gebruik en zal deze Archos dan ook links laten liggen.

Conclusie

Ik heb deze telefoon niet zelf heb kunnen testen, maar mijn eerdere ervaring met een smartphone van Archos was erg positief. Deze telefoon is dan ook een smarphone die alle basis dingen kan doen. Whatsapp en eenvoudige spelletjes zullen ook zijn. Dual sim is voor deze klasse wat overkill maar mooi mee genomen. Van de camera moet je geen echte kwaliteits foto’s verwachten, maar voor af en toe een snapshot zal deze voldoende zijn.

Een echt koopje voor iemand dit over wil stappen van een ‘oude’ telefoon naar de smartphone wereld.

Archos 35b Titinium bescherm hoesjes

Klik hier voor het complete overzicht voor Archos 35b Accessoires

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post