X

De ‘sociale’ selfie stick

Je kent ze wel, die Selfie’s waar op je de Selfie Stick ziet. Hoewel zo’n stick handig is komt het misschien ook wel een beetje ‘eenzaam over’, althans dat dachten Aric Snee en Justin Crowe blijkbaar. Ze hebben dan ook een creatieve oplossing voor dit probleem bedacht: een Selfie Stick waarmee het lijkt alsof de foto door een vriend is gemaakt!

Let wel, Aric en Justin zijn kunstenaars en doen niet aan massa productie. Wil je z’n bijzonder Selfie Stick dan zul je behoorlijk in de buidel moeten tasten.

Social Proof Selfie stick.

Het idee is wel grappig, maar waarschijnlijk zul je deze stick nooit ergens zien. Afgezien van dat de stick wat lastig mee te nemen is, ik zie ‘m al in de handbagage zitten, wordt deze stick slechts in beperkte oplage ‘geproduceerd’ en met een prijs van +/- 5500 euro is dit ook wel een duur grapje. Maar als je het bekijkt als kunst dan valt de prijs eigenlijk nog mee.

Selfie Arm

De Selfie Arm zoals Snee en Crowe deze noemen is op zich een duidelijke benaming. Het is dan ook gewoon een arm met aan het uiteinde een houder voor je telefoon. De arm is gemaakt van glasvezel, lekker licht en dus eenvoudig in één hand vast te houden.

Exclusief

Voor een prijs van zo’n 5500 euro mag je wel wat bijzonders verwachten. Zoals eerder aangegeven kun je deze Selfie stick dan ook het beste zien als kunst met een functioneel tintje. Er zullen slechts 10 stuks gemaakt worden dus exclusief zijn ze zeker. Geld te veel / interesse? Kijk dan eens op deze site, daar is de stick momenteel nog te bestellen.

 

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post