X

Gratis Play Store tegoed verdienen!

Niemand betaalt graag voor Apps maar soms zijn er Apps die de moeite waard zijn om te kopen. Enerzijds om de maker te steunen, om van overvloedige reclames af te komen of misschien om een volgend level in een spelletje te bereiken! Wat de reden ook is, het is altijd handig om gratis play store tegoed te krijgen. Wie wil dat nu niet, gratis geld voor Apps of in-Apps aankopen?

Gratis Play Store tegoed: Zo werkt het

Eigenlijk is het erg makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is de officiele Google Opinion Rewards installeren vanaf de Play Store. Eenmaal geïnstalleerd is het wachten tot een enquête voor je klaar staat. Zo’n enquête kan bestaan uit 1 vraag maar ook uit meerdere vragen maar meer dan enkele minuten heeft het mij nog nooit gekost om in te vullen. Voor één vraag kun je dan bijvoorbeeld al €0,15 te goed krijgen. De vragen zijn over het algemeen vrij eenvoudig. Het kan gaan over nieuws of actualiteit, maar ook of je bijvoorbeeld al eens van merk X hebt gehoord. Moeilijk is het niet en het is leuk om tussen door eens zo’n vraag te beantwoorden.

Enige Nadeel

Het enige nadeel van Google Opinion Rewards is dat er voor Nederland niet veel enquêtes beschikbaar zijn. Van mij zou ik dagelijks één of meerdere vragen mogen ontvangen maar helaas duurt het soms enkele dagen of meer voor weer een nieuwe enquête beschikbaar is. Als dat zo is krijg je hier een melding van. Ik heb zo reeds enkele (goedkope) apps aangeschaft.. geen centje pijn :)

Link naar Playstore: Google Opinion Rewards

Veel plezier met vragen beantwoorden en sparen voor leuke Apps of in-Apps aankopen!

 

 

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post