X

Chromecast tip: Alien Invaders

De Chromecast stick van Google zal bij de meesten bekend zijn vanwege zijn eenvoudig gebruik om bijvoorbeeld Netflix op je TV te streamen. Maar wist je dat de Chromecast ook te gebruiken is om te gamen op je TV? Onlangs ‘ontdekte’ ik een soort van oude klassieker, een spel soort wat ik vroeger veel heb gespeeld volgens mij heette was dat Space Invaders. De variant die ik nu tegen ben gekomen heet Alien Invaders. Het leuke van Alien Invaders is niet alleen dat je het op TV kunt spelen maar het biedt nog wat extra’s! 

Alien Invaders voor Chromecast

Alien invaders, een soort van clone van het oude Space Invaders en werkt alleen in combinatie met een Chromecast, zonder Chromecast geen Alien Invaders. Eenmaal opgestart en connectie gemaakt met je Chromecast kun je op de TV spelen. Je telefoon / tablet werkt als ‘Game Controller’. Eenvoudig schieten en links en rechts om de vijandige bommen te ontwijken.

Wat het spel extra leuk maakt is de optie om met meerdere spelers (tegelijk!) kunt spelen, zo kun je nog meer vijanden afschieten en kom je natuurlijk verder! Als ik het goed heb begrepen kun je zelfs met 4 personen tegelijk spelen!

Alien invaders voor Android kun je via de PlayStore gratis downloaden: Alien Invaders Downloaden

Chromecast + 90 dagen streaming video via Videoland

Google blijft met nieuwe updates voor chromecast komen waardoor deze steeds veelzijdiger wordt. Ook komen er steeds meer Apps die gebruik kunnen maken van de Streaming mogelijkheden van de Chromecast.

Momenteel (Mei / Juni 2015) loopt er een actie waardoor je bij de Chromecast 90 dagen gratis streaming video via Videoland krijgt. Genieten van de Chromecast en lekker 90 dagen gratis films kijken  via Videoland, leuk!  Heb je nog geen Chromecast en wil je je TV uitbreiden met Streaming video? Kijk dan deze aanbieding van Coolblue!

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post