X

Sony Xperia Z of HTC One?

Eindelijk was het zover: het 2-jarige abonnement voor mijn mobiele telefoon liep af. En dat betekende: eindelijk een nieuwe telefoon. En als het dan eindelijk zover is, dan wil ik gewoon ook het nieuwste van het nieuwste.

Daarbij zou het nu gaan om de keuze tussen twee ‘titanen’; de Sony Xperia Z en de HTC One. Na het lezen van vele reviews en het inwinnen van informatie bij diverse zaken heb ik uiteindelijk gekozen voor de Xperia Z, een beslissing waarvan ik tot op de dag van vandaag geen spijt heb! Wat een gave telefoon!

Met name ben ik erg te spreken over de kwaliteit van de foto’s.  Ik ben een ‘verwoed Japanner’, waarmee ik wil aangeven dat ik altijd wel iets vind om te fotograferen.  Vooral foto’s in donkere ruimtes leverden met andere toestellen problemen op, ook met flitser. Voor de Sony Xperia Z echter geen enkel probleem. De foto’s zijn super: scherp en helder!

Zeker als je de foto’s bekijkt op de Xperia Z zelf, want de Bravia-techniek zorgt voor een werkelijk fantastische weergave. Vooral de kleuren zijn erg mooi.

Wat ik ook een plus vind, is het waterdicht en stofafstotend zijn van de Xperia Z. Met enige regelmaat presteer ik het om een vol glas om te gooien en dan is het verrekte handig als je je geen zorgen hoeft te maken over het kapotgaan van je telefoon.

Over het design: de telefoon ziet er strak en mooi uit doordat de voor- en achterkant van (gehard) glas zijn en hij superdun is. Door het scherm van 5 inch is de telefoon niet klein van formaat, maar door het design ligt de telefoon goed in de hand.

Enige nadeeltje van de telefoon vind ik de plaats van de luidspreker. Deze zit aan de rechterzijde onderaan, daar waar de telefoon (bij mij althans) in de hand rust, waardoor het geluid dan gedempt wordt. Gelukkig wordt dit kleine minpuntje ruimschoots gecompenseerd door alle grote ‘plussen’.

– Fleur

 9,95
Flexibele en veelzijdige tripod. Deze variant is geschikt voor kleine compact camera's. Met behulp van deze tripod kun je de camera op vrijwel iedere plaats netjes neer zetten om een leuk 'selfie' te maken. Deze wordt geleverd inclusief telefoonhouder. Eenvoudig je telefoon er tussen klemmen en je kunt hem vrijwel overal plaatsen / vast maken. Tip: kijk ook voor een bluetooth afstandsbediening om zo op afstand leuke selfies.
Toevoegen aan winkelwagen
Fleur Da Woman:
Related Post