X
    Categories: Artikels

Wolfgang AT-AS43D3 / AT-AS43D4

Snel Sneller Snelst

Bovenstaande slaat niet op de telefoon, maar op de koper.. 27-4-2013 was de Wolfgang AT-AS43D3 te koop bij Aldi. Ik heb verschillende keren zelf in de rij gestaan en denk dat het met deze telefoon niet minder zal zijn. Dus wie het eerst komt, eerst maalt.. ben jij één van de gelukkigen? 
Wat mij betreft zijn de specificaties zijn, De prijs is in verhouding en zit tussen de AT-AS40SE en de AT-AS45IPS in. Lijkt me redelijk fair. Zelf heb ik de AT-AS45IPS voor dagelijks gebruik. Prima toestel, en de manier waarop Wolfgang dual sim functionaliteit aanbied is prima. Zie ook verder op een blog over gebruik met dual sim. Laatste tijd heb ik verschillende vragen gekregen over cases voor de AT-AS43D2, de voorloper van deze telefoon. Nu ik zie dat een nieuwe versie van deze telefoon (zelfde afmetingen) komt, ben ik nog eens gaan zoeken op de ‘chineese markt’ en heb het juiste model gevonden. Ik ben nu in overleg met verschillende leveranciers of zij de juiste cases kunnen leveren.

Zoals onderstaand in reacties te lezen is heb ik een flipcase gevonden die past voor deze telefoon. Inmiddels heb ik enkele ontvangen en deze zijn te bestellen via de shop.

Meld je onderstaand aan en ik hou je op de hoogte mbt nieuwe hoesjes of accessoires voor deze telefoon.

Producten in RamonsGadgets Shop:

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post