X

CEBIT 2013 – 3 in 1 MicroSD kaartlezer – Stylus – Telefoon houder – USB stick

Kaartlezer – Stylus – telefoonhouder en USB stick in één!

De Cebit 2013 zit er weer op, helaas slechts één dag kunnen gaan maar ik heb weer een paar leuke Gadgets gezien. Een van de leukst low budgets items is toch wel de 3 in 1 kaartlezer dit ook als Stylus voor iPhone / iPad en android telefoons en tablets kan dienen, maar die ook nog eens als compacte houder voor je telefoon kan dienen. 

Over deze gadget is nagedacht, zo kan deze middels een plug eenvoudig vastgemaakt worden aan de telefoon, en is deze eenvoudig lost te koppelen zonder dat je telkens de plug in en uit je telefoon hoeft te doen.

De steun is handig als je bijvoorbeeld een Youtube filmpje op je iPhone, HTC Samsung of andere smartphone wilt kijken.

De kaartlezer is alleen geschikt voor MicroSD, maar aangezien MicroSD ook het formaat is welke in de meeste telefoons passen is dat best handig. Je kunt deze kaartlezer dus ook gewoon als USB stick gebruiken. De stylus voorkomt vingervlekken op je scherm wat ook wel prettig is. Wie baalt niet van de vlekken telkens op zijn/haar tablet?

Conclusie 3 in 1 kaartlezer – stylus – telefoon houder

Persoonlijk vind ik deze leuk, en een microSD kaartlezer is altijd handig, de houder is handig voor op kantoor en de stylus voorkomt vingervlekken. Voor mij is het helder: zodra deze te koop is zal ik proberen deze te bestellen mits de prijs natuurlijk acceptabel is.

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post