X

Houten Gadgets; een nieuw opkomende trend in Nederland

Je ziet het steeds vaker voorbij komen, mensen met hout op hun hoofd, bamboe om de pols of als bescherming van de steeds groter wordende smartphones.

Houten gadgets, deze nieuwe opkomende trend kenmerkt zich door de hippe en stijlvolle designs, voortgekomen uit de diverse houtsoorten en kleuren. Houten gadgets zijn de ideale keuze voor de trendy, maar milieubewuste consument. Het aanbod in Nederland is momenteel nog erg klein, maar je ziet de houten gadgets in steeds meer duurzame winkeltjes in diverse steden liggen. Ook op het internet vind je steeds meer specialistische webshops met houten gadgets. Één daarvan is Woodiful.nl

Houten zonnebrillen

De houten gadget die absoluut het vaakst in Nederland is teruggezien deze zomer is de houten zonnebril. Steeds meer mensen met stijlvol hout op hun kop. Houten zonnebrillen zijn er in verschillende designs, houtsoorten, kleuren en maten. Van de verschillende designs is het bekende Wayfarer model veruit het meest gewild. De houtsoorten en kleuren zijn zo divers dat één ieder zich kan zien lopen met een houten zonnebril… van een standaard neutrale kleur tot uit 3 felle kleuren opgebouwde houten zonnebrillen. De zonnebrillen zijn handgemaakt en hebben allen unieke houtnerven, wat jouw zonnebril uniek maakt. Niet geheel onbelangrijk is dat de zonnebrillen voorzien zijn van hoog gepolariseerde glazen met UV-bescherming. De meebuigende veerscharnieren en het absolute lichte gewicht zorgen ervoor dat jij met kwalitatieve stijl de zon tegemoet loopt. 

Houten smartphone hoesjes

Wil je eens iets anders dan de rubberen of plastic smartphone hoesjes? Dan zijn houten smartphone hoesjes een ideale keuze! Houten telefoonhoesjes zijn in Nederland uniek, omdat ze alleen te verkrijgen zijn bij duurzame winkels en specialistische webshops. Houten telefoonhoesjes zorgen voor de beste bescherming van je smartphone. Houten telefoonhoesjes zijn voorzien van een slim fit systeem. Dit houdt in dat de hoesjes perfect om het model passen om zo de bijbehorende robuustheid te garanderen. De hoesjes zijn eenvoudig te bevestigen en los te maken door middel van een kliksysteem. In samenwerking met Woodiful.nl biedt RamonsGadgets.com je de mogelijkheid om kennis te maken met de houten telefoonhoesjes voor zowel de Galaxy S5 als de iPhone 5S smartphone.

Houten horloges

Het onderscheidend vermogen, het stijlvolle design en de milieubewuste keuze maken van houten horloges een absolute modetrend in Nederland. De uit Amerika overgekomen trend zal komende tijd uitgroeien tot een must have voor consumenten met een stijlvolle en (milieu)bewuste modesmaak. Houten horloges zijn reeds verkrijgbaar bij enkele horlogezaken en duurzame winkels. Tevens zijn houten horloges online steeds meer verkrijgbaar. Na de zomerperiode worden diverse modellen beschikbaar gesteld op de website van Woodiful.nl. Bij het introduceren van de collectie van Woodiful, mogen wij één exemplaar gratis weggeven, dus houd RamonsGadgets.com in de gaten!

Houten gadgets zijn in opkomst. Houd de trend in de gaten, maak kennis met de houten producten en ga stijlvol de deur uit!

RamonsGadgets: Eigenaar en blogger RamonsGadgets
Related Post